δορυφορικά συστήματα στο Ηράκλειο Κρήτης

Δορυφορικά συστήματα στο Ηράκλειο Κρήτης

Η εγκατάσταση και η επισκευή κεραιών και δορυφορικών συστημάτων είναι ιδιαίτερες εργασίες που απαιτούν εξειδικευμένες τεχνικές και επαγγελματικό εξοπλισμό.

Οι ανάγκες για τέλεια ψηφιακή εικόνα και ήχου συνεχώς αυξάνονται. Κάθε τόσο, νέες τεχνολογίες κάνουν την εμφάνιση τους και η αναβάθμιση ή η αντικατάσταση εξοπλισμού είναι αναγκαία.

Κάθε εργασία στις κεραίες και τα δορυφορικά πρέπει να διεκπεραιώνεται από επαγγελματία τεχνικό με ειδικό εξοπλισμό για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

δορυφορικά Συστήματα στο Ηράκλειο Κρήτης
δορυφορικά Συστήματα στο Ηράκλειο Κρήτης

Εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου

Η εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου είναι απαραίτητη εργασία για τη λήψη σήματος συνδρομητικής τηλεόρασης. Το δορυφορικό πιάτο τοποθετείται στο κατάλληλο σημείο του χώρου για τέλεια λήψη σήματος.

Η στήριξη του δορυφορικού πιάτου μπορεί να είναι επιτοίχια, επιδαπέδια ή και στα κάγκελα. Μια σωστή βάση στερέωσης του κατόπτρου μπορεί να εξασφαλίσει τη μακροβιότητα της εγκατάστασής.

Για την καλύτερη δυνατή λήψη σε ποιότητα σήματος και ισχύ, ο συντονισμός με το δορυφόρο γίνεται με ψηφιακό πεδιόμετρο. Ακολουθεί η σύνδεση δορυφορικού πιάτου με τον αποκωδικοποιητή.

Η καλωδίωση πραγματοποιείται όσο το δυνατόν πιο διακριτικά, ώστε να μη χαλάσει η οπτική αισθητική του χώρου. Η εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση του δορυφορικού δέκτη, τη ρύθμιση καναλιών και τον τελικό έλεγχο του αποκωδικοποιητή.

Επισκευή δορυφορικού πιάτου | Ρύθμιση δορυφορικού πιάτου

Τα δορυφορικά πιάτα είναι συνεχώς εκτεθειμένα σε εξωτερικούς χώρους. Η έκθεση τους στις καιρικές συνθήκες είναι πολύ πιθανό να χάσει την επαφή του με το δορυφόρο, ή ακόμα και να φθείρει ή να σκουριάσει το υλικό.

Επίσης η φθορά της καλωδίωσης είναι πιθανή αιτία μια κακής λήψης εικόνας και ήχου. Καλό θα είναι να γίνεται τακτικός έλεγχος της απόδοσης και του εξοπλισμού του δορυφορικού συστήματος.

Μεταφορά δορυφορικού πιάτου

Η μεταφορά δορυφορικού πιάτου κατά τη διαδικασία μιας μετακόμισης αποτελεί συχνό φαινόμενο. Ο τεχνικός θα αναλάβει την απεγκατάσταση δορυφορικού πιάτου, τη μεταφορά καθώς και την επανεγκατάσταση του πιάτου στο νέο χώρο.

Φυσικά θα εκτελεστούν εκ νέου και οι εργασίες ρύθμισης, καλωδιώσεων και συντονισμού με το δορυφόρο για την τέλεια λήψη εικόνας και ήχου.

 

Shopping Cart
Scroll to Top