Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ EUROSAT

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του διαδυκτιακού eurosat.gr, αυτόματα αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους παρακάτω αναλυτικά αναγραφόμενους  όρους χρήσης . Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους παρακαλούμε μην προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά ή χρήση από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Παρακαλείστε να διαβάζετε προσεκτικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης προκειμένου να είστε έγκαιρα ενημερωμένοι για οποιαδήποτε αλλαγή.

ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

Η EUROSAT διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.  Η EUROSAT  μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ

Η EUROSAT παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Το ηλεκτρονικό κατάστημα eurosat.gr αφορά την αποστολή ηλεκτρονικής  παραγγελίας καθώς  και την επικοινωνία σας με την εταιρία. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση αυτόματα διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα είναι στην διάθεσή σας για παραγγελίες και μόνο. Η  EUROSAT δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το eurosat.gr με ηλεκτρονική μορφή.

Επισκέπτοντας το eurosat.gr έχετε την δυνατότητα να αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails). Αυτόματα παραχωρείτε το δικαίωμα στο προσωπικό της eurosat.gr να επικοινωνήσει  μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Τέλος συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται, αφορούν και ικανοποιούν μόνο τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

Η EUROSAT δεν εγγυάται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα www.eurosat.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από τους server δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η EUROSAT δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η Εταιρία μας έχει το δικαίωμα να αλλάξει και να τροποποιήσει οποιαδήποτε μορφή εμπορικής πολιτικής και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματός της, οποιαδήποτε χρονική περίοδο και χωρίς καμία προειδοποίηση προς τους χρήστες. Παρακαλείστε να διαβάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος eurosat.gr 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Αποστολή: η αποστολή του προς επιστροφή προϊόντος καθώς τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς. Μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από την εταιρεία.
Η όποια αντικατάσταση ή πίστωση γίνεται μόνο μετά την παραλαβή του στο «Κέντρο Διανομής» της EUROSAT  και αφού ελεγχθεί και διαπιστωθεί ότι μετά τον έλεγχο ότι υπόκειται σε διαδικασία αντικατάστασης ή πίστωσης.
Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν έρθει μετά από ειδική παραγγελία μόνο για εσάς. Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών και με την αρχική συσκευασία

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε , δεν ήταν  διαθέσιμο στο κατάστημα και στην αποθήκη μας, αλλά παρόλα αυτά προβήκατε σε παραγγελία για το συγκεκριμένο προϊόν μεμονωμένα δεν γίνεται ακύρωση παραγγελίας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Η «EUROSAT – ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η «EUROSAT – ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών-πελατών της περί της μη διαθεσιμότητας τους. Η ενημέρωση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όχι σε πραγματικό χρόνο. Η «EUROSAT – ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από τεχνικά προβλήματα που, τυχόν, παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση και κατά τη διάρκεια αυτής στο διαδίκτυο και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής , ή με την έλλειψη ικανότητας χρήσης του διαδικτύου καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία του διαδικτύου. Επίσης η «EUROSAT – ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε πληροφορίες, προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται μέσω αυτής

Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στα χαρακτηριστικά των προϊόντων ή τυχόν διαφορές στην ένταση των χρωμάτων αυτών σε σχέση με την πραγματικότητα. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν να παραγγείλετε το προϊόν.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η «EUROSAT – ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» γνωρίζει τη σοβαρότητα που έχει το θέμα της ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων του πελάτη καθώς και των ηλεκτρονικών του συναλλαγών και παίρνει τα ασφαλέστερα, δυνατά μέτρα. Όλα τα προσωπικά στοιχεία του πελάτη και οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τις συναλλαγές του, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Ο πελάτης θα έχει την επιλογή να  ολοκληρώσει την συναλλαγή στην ιστοσελίδα είτε απλά ως επισκέπτης της είτε ως μέλος στην ιστοσελίδα της «EUROSAT» αφού προηγουμένως  έχει παράσχει τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του (ήτοι ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ). Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση του πελάτη είναι ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password) οι οποίοι είναι αυστηρώς προσωπικοί.

Ο πελάτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την απόκρυψη των ως άνω κωδικών. Σε περίπτωση απώλειάς τους ή διαρροής τους θα πρέπει άμεσα να προειδοποιήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα της «EUROSAT – ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» το οποίο δεν θα ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Κατά τη συναλλαγή σας, η αποκρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη. Η τήρηση του απορρήτου των συναλλαγών θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται είτε μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “NBG  e-simplify” της Εθνικής Τράπεζας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού, είτε μέσω του PayPal. Κατά την παράδοση δε, θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα του ή ένα τρίτο πρόσωπο που θα υπογράψει ολογράφως και θα αναγράψει τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την προώθηση από απόσταση των προϊόντων της «EUROSAT – ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ», για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών της, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την τυχόν εξαγωγή στατιστικών στοιχείων.

Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους.

Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την «EUROSAT – ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» για τους ανωτέρω σκοπούς .

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η «EUROSAT – ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της ιστοσελίδας της www.eurosat.gr προστατεύεται δε από το ελληνικό και διεθνές , ευρωπαϊκό, δίκαιο. Αυτονόητο είναι ότι απαγορεύεται κάθε χρήση και για οποιοδήποτε σκοπό όπως αντιγραφή, downloading, παραποίηση, αναπαραγωγή, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου της ιστοσελίδας κλπ. Τα διακριτικά της «EUROSAT – ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» ή/και του ηλεκτρονικού της καταστήματος όπως εικόνες, λογότυπα, χρωματισμοί, ονόματα, λέξεις καθώς και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της «EUROSAT – ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» ή/και του www.eurosat.gr .

Shopping Cart
Scroll to Top